6 Mart 2009

Will Smith’in ‘Yedi Yaşam’ı Sinemalife’ta

“Türkiye’nin İlk Online Sinema Dergisi” Sinemalife.com, mart sayısında bitmeyen heyecanının ürünü olan zengin içeriğiyle yine okur karşısına çıktı. 13 Mart’ta vizyona girecek Gabriele Muccino’nun yönettiği Will Smith’in başrolünü oynadığı ‘Yedi Yaşam’ı kapağına taşıyan Sinemalife’da ayrıca vizyondaki ‘Gölgesizler’ filminin mimarı Ümit Ünal röportajını ilgiyle okuyacağınızı düşünüyoruz. Ünal’ın yanı sıra, Türk sinemasının mihenk taşı şirketlerinden olan ‘Arzu Film’in bugünkü patronu Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez ile sinemamızda geçmişe yolculuğa çıkacaksınız. Sinemalife.com da beğenerek takip edilen ‘Sinemahzen’ ile tarihi filmlere ‘Uçurtma İpi’ ile animasyona ve ‘To Be Contunued’ ile televizyon dizilerine ayrı bir parantez açarken, Blu-Ray köşemizi ilgiyle okuyacaksınız.

Bu güzel haberlerin dışında hüzünlü tebessüm Rene Zellweger ve usta yönetmen Clint Eastwood’a ‘zoom’ sayfalarını açtık. Ayrıca sinema eleştirilerinin de yer aldığı bu sayıda, vizyondakileri, sinema haberlerini, pek yakında beyazperdede gösterilecek filmleri bulabileceksiniz.

Meraklılarının beğenerek takip ettiği ‘Kült Diye’de bir Luc Besson klasiği ‘Leon’, replik de ise, Alper ile Ada’nın herkesi gözyaşlarına boğan diyaloglarıyla hatırlanan ‘Issız Adam’ filmini bulabilecek sinemaseverler. Bunun yanında, ilgi çeken Analiz, Sineretro, Kayıp Bakışlar Koleksiyoncusu köşeleri de her zamanki gibi okuyucuların karşısında. Bir çok kişinin katıldığı DVD ödüllü yarışma sayfalarında da okuyucuları sürprizler bekliyor. Yeni çıkan DVD’lerin tanıtımının da yer aldığı dergi www.sinemalife.com yeni yüzüyle ekranınızda.

0 yorum: