16 Mart 2010

Yazar Takım Arkadaşları Aranıyor!

Bildiğiniz üzere Sinemayadair.com Türkiye'nin sinema blogları arasında önemli bir konuma gelmiş bulunmakta. Yaklaşık 3 senedir tek başıma yürüttüğüm sinema bloguma yazar ortaklar dahil ederek bu sektörde kurumsallaşma sürecine girmeye karar verdim.

Yepyeni bir domain ismiyle Türkçe sinema blogları arasında markalaşma ve kurumsallaşma sürecine giren Sinemayadair.com için yazar takım arkadaşlarına ihtiyaç vardır!

Aşağıdaki kriterleri uygun bulan ve oluşturulacak takımda şimdilik tamamen gönüllü olarak yer almak isteyen arkadaşlar;

iletişim bilgilerini, varsa bu alandaki deneyimlerini ve ayrıca bir film hakkında yazmış olduğu makalesini admin@sinemayadair.com e-posta adresine en kısa sürede göndermeleri gerekmektedir.

- Her hafta en az 1 filme kritik hazırlayacak.
- Her ay en az 1 oyuncu ya da yönetmen hakkında yazı hazırlayacak.
- Yapılacak röportajlara destek olacak.
- Düzenlenen film festivallerini yakından takip edecek.

NOT: Gönüllü olarak yazar kadrosuna katılan arkadaşların hazırlamış olduğu yazılar önce admin tarafından kontrol edilecek, içeriğini değiştirmemek şartıyla gereken düzeltmeler yapıldıktan sonra blogda yayınlanacaktır. Admin gönderilen yazıyı yayınlamama hakkına da sahiptir. Ayrıca Sinemayadair.com adresinde yayınlanan yazılar kesinlikle özgün olmalı ve daha sonra herhangi bir websitesinde kesinlikle yayınlanmamalıdır. Son olarak, Sinemayadair.com yazar takım arkadaşlarıyla olan ilişkisini tek taraflı olarak feshetme hakkını da saklı tutar.

0 yorum: