19 Mayıs 2010

Meltem Cumbul'un Bollywood Filmi

Başarılı oyuncu Meltem Cumbul’un Rishi Kapoor (Raj Kapoor’un oğlu) ile başrol oynadığı “Tell Me oh Khudaa” filminin çekimleri Mumbai’de tamamlandı.

Yapımcılığını Bollywood’un en önemli isimlerinden Hema Malini’nin üstlendiği, yönetmenliğini Mayur Puri’in yaptığı filmin Mumbai çekimleri için Meltem Cumbul geçtiğimiz ay Hindistan’a gitti.

Yaklaşık üç hafta Mumbai’de kalan Cumbul, filmde anadili haricinde İngilizce ve Urduca konuştu.

Bugüne kadar Türkiye’de gerçekleştirilen en yüksek bütçeli Bollywood projesi olan “Tell Me oh Khudaa” Haziran ayında da Hindistan’da vizyona girecek.

Kısaca Filmin Konusu:

Tanya (Esha Deol) doğduğu gün hastanede çıkan bir yangın sonucu meydana gelen karışıklık yüzünden ailesini kaybetmiştir. 22 yaşına geldiğinde ailesini bulmaya karar verir. Altaf (Rishi Kapoor) rock stardır. En popüler olduğu dönemde Türk bürokrat bir ailenin kızı olan Zeynep’e (Meltem Cumbul) aşık olmuş hemen evlenmişler ve onlar da hastanede çıkan yangında bebeklerini kaybetmişlerdir. Daha sonra Zeynep ruhsal sorunlar yaşamış, Altaf da tüm kariyerini bırakıp, Türkiye’de Kaş’a yerleşmiştir. Tanya, Altaf ve Zeynep’in  ailesi olduğunu düşünür ve 2 arkadaşıyla birlikte onları bulmak için Türkiye’ye bir yolculuğa çıkar ve yolculuk Rajistan, Goa ve Mumbai’ye kadar devam eder.

0 yorum: