29 Mayıs 2010

Çağan Irmak Mustafa Hakkında Herşey'i Analatacak

Sine-Sen’in Yönetmenler İlk Filmlerini Anlatıyorlar başlıklı etkinliğinin son konuğu ‘Babam ve Oğlum’ ve ‘Issız Adam’ gibi sinema filmleri ve ‘Asmalı Konak’ ve ‘Çemberimde Gül Oya’ gibi dizileriyle tanınan yönetmen Çağan Irmak. 

Yönetmen Irmak, etkinlikte, ilk filmi olarak kabul ettiği ‘Mustafa Hakkında Herşey’i anlatacak. Irmak, 30 Mayıs 2010 Pazar günü Saat 17.00’de Sinema Emekçileri Hareket Noktası ve Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da, ‘Mustafa Hakkında Herşey’in gösteriminin ardından seyircilerin film ve sinema hakkındaki sorularını yanıtlayacak. 


Filmde, Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Başak Köklükaya, Şerif Sezer, Yaman Tarcan, Zeynep Eronat, Kutay Köktürk, Arda Seçgün, Emre Başak, Gökhan Seyhan gibi oyuncular yer alıyor.


Film gösterimlerinin ücretsiz olduğu ‘Yönetmenler İlk Filmlerini Anlatıyorlar’ etkinliğinde izlenen filmin ardından, yönetmenle bir söyleşi gerçekleştiriliyor. Söyleşiye katılan izleyiciler yönetmenlerin ilk filmlerini çekerken yaşadığı sıkıntıları, zorlukları ya da kimi güzel anıları öğrenme şansına sahip oluyorlar. 


Etkinlik Mustafa Hakkında Herşey’in ardından Eylül ayına kadar ara veriyor.


Sinema Emekçileri Hareket Noktası 
Kültür ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salon
Çini ve Mozaik Altgeçidi,
Bedrettin Mah. Refik Saydam Cad.
No: 22-1/A-N ŞİŞHANE
Tel: 0 212 250 78 33-34

0 yorum: