8 Mayıs 2010

3. Koç Üniversitesi Kısa Film Festivali

Koç Üniversitesi Sanat Kulübü öğrencileri tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Koç Üniversitesi Kısa Film Festivali,  12–13 Mayıs tarihlerinde Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde yer alan Odeon Açık Hava Sineması’nda gerçekleştirilecek. Festival genç yetenekleri bir araya getirerek, üniversiteler arasında dinamik bir kısa film platformu yaratmayı hedefliyor.

Sanat Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlik, genç kısa filmciler ve sanat severlerin üç gün boyunca kısa film hakkında bilgi alışverişinde bulunmasına ve festival katılımcılarının üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan kısa filmleri izlemesine olanak tanıyor.

Sinema dünyasının başarılı isimlerinden oluşan bir jürinin ilk üçe karar vereceği Koç Üniversitesi Kısa Film Festivali’nde dereceye giren filmler para ödülüyle desteklenecek.
Kurmaca dalında seçilecek birinciye 5.000 TL, aynı dalda seçilecek ikinciye 3.000 TL ve üçüncüye ise 1.000 TL ödül verilecek.

Koç Üniversitesi Kısa Film Festivali’ne üniversite öğrencisi olan kısa film yönetmenleri başvuru yaparak katıldı. Koç Üniversitesi Odeon Açık Hava Sineması’nda ücretsiz olarak gerçekleşecek Kısa Film Günleri’ne ilişkin detaylı bilgiye http://art.ku.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

0 yorum: