28 Mayıs 2009

The Last Airbender’dan İlk Kareler ve Bilgiler

Türkiye’de gelecek yıl Ağustos ayında gösterime girecek olan M. Night Shyamalan’ın yönetmenliğini yaptığı “The Last Airbender” filminden ilk görüntüler yayınlandı.

USA Today, filmin iki ana karakteri olan Prens Zuko ve son Airbender Aang rollerini canlandıran Dev Patel ve Noah Ringer’ın sette performanslarını sergilerken çekilmiş fotoğraflarını yayınladı.

Ringer yıllarca ‘Avatar’ lakabıyla anıldı. Çünkü “Avatar: The Last Airbender” çizgi filmindeki karaktere çok benziyordu. Şimdi de o karakteri beyazperdede canlandıran kişi oluyor. Henüz 12 yaşında olan Ringer tekvando yapıyor ve bu konuda çok yetenekli. Ona tekvando yaparken rahatlık sağlamasından dolayı saçlarının sürekli kazınması durumundan da hiç şikayetçi değil. “The Last Airbender” Ringer’ın ilk filmi, onun rol arkadaşı Patel gibi daha önce oyunculuk deneyimi olmamıştı, ancak savaş sanatı sporları üzerindeki yeteneği sayesinde bu rolün üstesinden gelebiliyor.

Dev Patel ise geçtiğimiz Oscar Ödül Töreni’nde en iyi film seçilen “Slumdog Millionaire”de rol almıştı. Daha önce siyah kuşak sahibi olan Patel, tekvondo sporunda çok yetenekli. Bu rol için çok uygun bir oyuncu olarak görünüyor.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Izleyip izlememek arasında kalmış bir kişiyim.Çizgi filminin yerini tutamayacağını düşünüyorum ama aynı zamanda Shyamalan'ın emeğini de merak ediyorum.

Kadir dedi ki...

çizgi filmini izliyorsanız filmini mutlaka izlemelisiniz en azından genel kültür kazanmış olursunuz ya da mukayese edebilirsiniz... bu arada yorumlarınızda en azından nickname kullanırsanız sevinirim :)

Adsız dedi ki...

Nick kullanmaktan hoşlanmıyorum.Adsız takılmak daha zevkli sayın Kadir bey...Bu arada filmin büyük bir hayranıyım ve daha en başta oyuncu seçiminde hüsrana uğradım.Bu yüzden çizgi filmi gibi beğenileceliğini sanmıyorum.

Kadir dedi ki...

bence yanılıyorsunuz sayın adsız.. yönetmen faktörü ve ki bana göre oyuncu seçiminin uygun olmasından dolayı filmine en az çizgi filmine olduğu kadar ilgi duyulacaktır. zaten çizgi filmini izleyip de gerçek filmini merak edenler dolduracaktır salonları

Adsız dedi ki...

Dolduracaklar elbet ama sebebi herkeste bir merak söz konusu olduğu içindir.Lakin demek ıstedeğim hafızalarda kazınan bir çizgi karakter figürü var.Bunu Shyamalan gerçek bir film ile ne kadar başarıli yapacak ışte orası meçhul, bana göre çizgi filmin yerini tutamaz sayın kadir bey...

Kadir dedi ki...

siz çok kendinizden çok emin görünüyorsunuz.. film vizyona girince yani 1 sene sonra bu konuşmaları hatırlatırım size :)

Adsız dedi ki...

1 sene sonra görüşürüz öyleyse :)