29 Mayıs 2009

İtalyan Filmleri Gösterimi


İtalyan Kültür Merkezi ve Caddebostan Kültür Merkezi işbirliğiyle 29 Mayıs - 2 Haziran 2009 tarihleri arasında ücretsiz olarak İtalyan filmleri gösterimi düzenlenecek.

29 Mayıs / saat 19.30


NOTTE PRIMA DEGLI ESAMI OGGI / SINAVDAN ÖNCEKİ GECE BUGÜN, 2007, 102


yönetmen: Fausto Brizzi
oyuncular: Giorgio Panariello, Carolina Crescentini, Serena Autieri, Nicolas Vaporidis, Sarah Maestri, Chiara Mastalli, Andrea De Rosa, Eros Galbiati, Franco Interlenghi, Armando Pizzuti, Paola Onofri

Luca yeni bir aşk macerasının eşiğindedir. Kendisinden yaşça biraz büyük olan deniz biyoloğu dışa dönük Azzurra ile karşılaması onu çılgın maceralara sürükleyecektir.

30 Mayıs / saat 19.30


JIMMY DELLA COLLINA / TEPEDEKI JIMMY, 2006, 86


yönetmen: Enrico Pau
oyuncular: Nicola Adamo, Valentina Carnelutti, Giovanni Carroni, Francesco Origo

Massimo Carlotto’nun aynı adlı eserinden uyarlanan filmde hemen hemen 18 yaşında olan ve işçi ailesiyle birlikte yaşayan Jimmy anlatılmakta.

31 Mayıs / saat 19.30


BASTA UN NIENTE / HİÇBİRŞEY YETER, 2006, 85


yönetmen: Ivan Polidoro
oyuncular: Gianfelice Imparato, Gianni Ferreri, Mimmo Esposito, Lorenza Indovina, Roberto De Francesco, David Coco, Armando Pugliese, Antonio Manzini, Milena Mancini, Gigio Morra

Ivo, Rosario ve Peppe’nin hayatı hayatın günlük akışı içinde yuvarlanıp gitmektedir. Ucuz lokallerde halkın hiçte hoşlanmadığı müzik yapmaya devam etmektedirler.

01 Haziran / saat 19.30


MAI + COME PRIMA / ASLA ESKİSİ GİBİ DEĞİL, 2004, 106


yönetmen: Giacomo Campiotti
oyuncular: Pino Quartullo, Lidia Broccolino, Marco Velluti, Natalia Piatti, Marco Casu, Laura Chiatti, Federico Battilocchio, Nicola Cipolla

İlk kez hayatın, cesaret, acı, sorumluluk ve cinsellik gibi yönleriyle yüzyüze gelen bir grup gencin öyküsü. Sonunda kendi kaderlerini seçme özgürlüğüne sahip olacaklar.

02 Haziran / saat 19.30


LA SECONDA NOTTE DI NOZZE / DÜĞÜNÜN İKİNCİ GECESİ, 2005, 103


yönetmen: Pupi Avati
oyuncular: Antonio Albanese, Neri Marcorè, Katia Ricciarelli, Angela Luce, Manuela Morabito, Tony Santagata, Robert Madison, Marisa Merlini
Savaş sonrası Puglia bölgesinde yaşayan Giordano Ricci yakın çevresi tarafından akıl hastası olarak nitelendirilmekte ve Torre Canne tarlalarını istediği ekip biçmektedir. Doktorlar onun rahatsızlığına çare bulamamışlardır.

*Filmler 18 yaşından küçükler için uygun değildir


Sanatkop

0 yorum: