20 Haziran 2012

Labor Day’in Çekimleri Başladı

Paramount Pictures ve Indian Paintbrush, yönetmenliğini Oscar adayı Jason Reitman’ın yaptığı, başrollerini de yine Oscar ödüllü Kate Winslet ve Oscar adayı Josh Brolin’in paylaştığı “Labor Day” filminin çekimlerinin başladığını açıkladı.

Joyce Maynard’ın aynı isimli romanından uyarlanan filmin yazarlığını ve yönetmenliğini Reitman yapıyor. Yapımcılığını ise Reitman’la birlikte, Right Way of Films şirketinden ortağı olan Helen Estabrook ve Mr. Mudd yapım şirketinden Oscar adayı ekip Lianne Halfon ve Russell Smith üstleniyor. Indian Paintbrush’tan Steven Rales Mark Roybal da filmin sorumlu yapımcılığını üstleniyor.

“Labor Day”, bir taraftan ergenliğin getirdiği sorunlarla mücadele ederken bir taraftan da evin erkeği olmaya çalışıp toplumdan uzaklaşmış annesi Adele’e bakmaya çalışan 13 yaşındaki Henry Wheeler’ın hikâyesini konu ediyor. Okul alışverişine çıktıkları sırada Henry ve annesi hem korkutucu hem de yardıma muhtaç Frank Chambers’la karşılaşır ve sonra da kaçak bir suçlu olduğu ortaya çıkan bu adam, kendisini yanlarına almaları için anne-oğlu ikna eder. İşçi Bayramı’nın olduğu bu uzun hafta sonunda meydana gelen olaylar, anne-oğlu hayatlarının geri kalanını şekillendirecektir.

Toplumdan kendini soyutlamış anne Adele Wheeler rolünde Winslet’i, Frank Chambers rolünde de Josh Brolin’i izleyeceğiz. Adele’in oğlu Henry’yi ise Gattlin Griffith canlandırıyor. 

0 yorum: