17 Haziran 2012

Jamie Foxx Amerikan Başkanı Olacak

Yönetmenliğini “Independence Day”, “The Day After Tomorrow”, “Godzilla” gibi filmlerden tanıdığımız Roland Emmerich’in yaptığı; gerilimli senaryonun ise James Vanderbilt tarafından yazıldığı “White House Down” isimli film için Jamie Foxx’a devlet başkanı rolü teklif edildi. Film, Mythology Entertainment partnerleri Bradley Fischer, Vanderbilt ve Laeta Kalogridis tarafından finanse ediliyor.
Channing Tatum, projede Beyaz Saray’a gerçekleştirilen saldırıda başkanı koruyan gizli servis ajanı rolü için çoktan anlaşmayı imzalamıştı.
Sony, bu spekülasyonlu senaryoyu 2012 yılının başlarında 3 milyon dolara satın almıştı ve yine 2012’nin yazında projeye başlamayı planlıyor.
Daha önceden açıklandığı üzere, Millennium Entertainment tarafından da Gerard Butler’ın saldırıya uğradığı “White House Taken” isimli rakip bir proje var. Dolayısıyla, her iki proje için de “Beyaz Saray’da Zor Ölüm” yakıştırması yapılıyor ve hangisinin daha başarılı ve gerçekçi olacağı tartışılıyor.
Ayrıca Jamie Foxx, çekimleri devam eden ve 25 Aralık 2012 tarihinde gösterime girecek olan Quentin Tarantino yönetmenliğindeki köle dönemi draması Django Unchained (Zincirsiz) adlı filmde başrolü Leonardo DiCaprio ve Christoph Waltz gibi yıldızlarla paylaşıyor. 

0 yorum: