5 Haziran 2012

Iron Man 3'ün Çekimlerine Başlandı

Çekimlerine başlanan ve film setinden ilk görüntüsü gelen "Iron Man 3 (Demir Adam 3)" filminin 3 Mayıs 2013’de gösterime girmesi planlanlanıyor.

Marvel Studios rekor kıran “Marvel Yenilmezler (The Avengers)” filminin ardından merakla beklenen “Iron Man 3 (Demir Adam 3)”’ün yapımına Wilmington, North Carolina’da başladı. Shane Black yönetmenliğindeki filmin prodüksiyon programında Raleigh/Durham, North Carolina, Miami, Florida ve Çin yer alıyor.  

Marvel’in ilk kez 1963’te yayınlanan ve popülerliğini hiç yitirmeyen çizgi romanlar dizisine dayanan “Iron Man 3”’te, Robert Downey Jr. (“Iron Man”, “Marvel Yenilmezler”) ikonik Süper kahraman Tony Stark/Iron Man olarak geri dönüyor. Filmde Robert Downey Jr’a Pepper Potts rolünde Gwyneth Paltrow (“Iron Man,” “Iron Man 2,”), James “Rhodey” Rhodes rolünde Don Cheadle (“Iron Man 2”) ve Happy Hogan rolünde de Jon Favreau (“Iron Man,” “Iron Man 2”)  eşlik ediyorlar. ABD’de 3 Mayıs 2013’te gösterime girecek olan Marvel “Iron Man 3”, Marvel’i 2009’da satın alan Disney tarafından yaptırılan, pazarlanan ve dağıtımı yapılani Marvel Yenilmezler’den sonra ikinci uzun metrajlı film olacak.

“Iron Man 3”te dünyanın en sevdiği milyarder mucit süper kahraman Tony Stark, ya da diğer adıyla “Iron Man”’in beyazperdedeki destansı maceraları devam ediyor. Filmin yapımcılığını Marvel Studios Başkanı Kevin Feige üstleniyor. Projenin Yürütücü yapımcıları ise Jon Favreau, Louis D’Esposito, Alan Fine, Stan Lee, Charles Newirth, Victoria Alonso, Stephen Broussard ve Dan Mintz.

0 yorum: