27 Haziran 2012

I Spit On Your Grave: İntikam Yemeği

İlk olarak 1978 yılında “Day Of the  Woman” adıyla  izleyicilerin karşısına çıkan ve dönemine göre eleştirmenler tarafından oldukça tartışma yaratan Meir Zarchi imzalı filmin, “I Spit On Your Grave (Mezarına Tüküreceğim)” isimli bu yeni versiyonunu ise Steve R. Monroe üstleniyor.

Jennifer Hills (Sarah Butler) romanını yazmak için sessiz sakın bir yere gitmek ister. Fakat, başına gelicek talihsiz olaylardan habersiz genç kızımız benzin istasyonunda karşılaştığı üç adamın, bir de onların yakın arkadaşı zihinsel özürlü Matthew (Chad Lindberg)’ın ve onlara eşlik eden polis şefinin (Andrew Howard) tecavüzüne uğrar.

Jennifer’i tecavüz ettikten sonra onu öldürmeye kalkarlar, ama Jennifer ardından hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmayı başarır. Tecavüzcüler her yerde Jennifer’i ararlar, ama hiçbir yerde bulamazlar. Sonrasında Jennifer beklenmedik bir şekilde teker teker hepsinin karşısına çıkar ve tecavüzcülerden çok acı bir intikam alır.

İntikam ve gore tarzında olan filmin işkence sahneleri rahatsız edici ve gerçekçi teknik açıdan hiçbir kusuru yok. Temposu da yerinde olunca ve bu tür filmlere ilginiz varsa seyretmemeniz için bir neden yok.

Yazar: Murat Boncuk

0 yorum: