3 Mart 2012

Johnny English Reborn: Zararsız Hafiyenin Geri Dönüşü

2012 yılı sonbaharı başlarında, film endüstrisi James Bond ve Dr. No 1962 yılında gösterime girmiş aksiyon filmlerinin 50. yılını kutlayacak. Hatta sonrasında yıldönümü münasebetiyle Jason Love, Harry Palmer, Matt Helm, Derek Flint, Neil Connery gibi isimlerin katılacağı daha küçük kutlamalar da gerçekleştirilecek.

Rowan Atkinson’un başrolünü canlandırdığı “Johny English Reborn” filmi ise, bu efsanevi aksiyon filmlerine daha eğlenceli yaklaşıyor. Yeteneksiz müfettişin 2003 yılında çekilen ilk filmi, English’in kariyeri için bir rezalet ile bitiyordu. 2011 sonbaharında gösterime giren ikinci filmde ise müfettişin kendini ve yeteneklerini tapınağa kapanarak geliştirmiş olduğuna tanık oluyoruz. English yine kendine MI7 tarafından verilen görev üzerine Çin Devlet Başkanı’na uygulanacak suikastı engellemek için işbaşına geçiyor. Ve eğlence başlıyor.

Filmi doğal komikliği tamamen Atkinson’un başarısı olsa gerek. Hem aksiyonu hem komediyi bir arada sunan serinin ikinci filmi, Johnny English severler için bekleneni tam anlamıyla sundu.

Johnny English Reborn filminin sinema fragmanını izleyin:


0 yorum: