9 Eylül 2010

Guillermo Del Toro Tom Cruise’u İstiyor

Guillermo Del Toro’nun uzun vadeli geliştirme projesi At the Mountains of Madness  hakkında heyecanlandırıcı bir haber sunulmuştu ki James Cameron’un yapımcılığında  3 boyutlu olarak gerçekleştirilecek.  Yine aynı kaynaklara göre Universal, James McAvoy’u başrol için istiyor ancak Del Toro ise Tom Cruise’da ısrar ediyor.  Chris Pine ismi de aynı rol için anılmakla beraber, oyuncunun yoğun programı sorun kaynağı olabilir.

Cruise ve Del Toro’nun büyük ihtimalle daha önceden tanışıyor olabilecekleri biliniyor ki Van Helsing projesinde, yıldız olarak Cruise ve yapımcı olarak da Del Toro’nun çalışma olasılığı tartışılmıştı. At the Mountains of Madness projesinde karşılaşılan engellerin üstesinden gelindi ve filmin yapım tarihinin Mayıs 2011 olması kararlaştırıldı.

Ayrıca McAvoy, Matthew Vaughn’un” X-Men: First Class” adlı film çekimlerine başlamak üzere ve burada genç Profesör Charles Xavier olarak rol alacak. Cruise cephesinde ise ekim ayında çekimlerine başlanacak dördüncü “Mission: Impossible” projesi bulunuyor. Programı henüz kararlaştırılmamış film çekimine başlamak için en az bir yıl gerekiyor, dolayısıyla oyuncu kadrosu seçimini için bolca vakit var. Aslen aktörler için olağandışı olmayan bu projelerden çıkarılma ve yenisine eklenme durumu şimdi de At the Mountains of Madness ile bağlantılı olarak duyuluyor.

1 yorum:

hüseyin dedi ki...

tom cruise'u tekrar zirveye taşıyacak bir proje. umarım tom cruise olur.