1 Eylül 2010

Fantastic Four: The Thing için Bruce Willis

20th Century Fox henüz açıklamamış olsa da, Fantastic Four’da roller için düşünülenlerin dedikoduları, isimleri daha önce de üç ana kahraman için  olasılıkla bahsedilen - Mr. Fantastic (Adrien Brody), Invisible Woman (Alice Eve) ve Human Torch (Kevin Pennington) - oyuncuların yollarını açıyor. Bununla bağlantılı olanların biri de Bruce Willis, The Thing rolü için sıcak bakılan bir isim. “ComicBookMovie.com”a göre, hızlı bir şekilde takımın kökenini sunacak devam filmi süresince “Die Hard” yıldızının Ben Grimm’i oynaması ve ardından, dönüşüm sonrasında, turuncu kaya karakteri seslendirmesi isteniyor. Bir başka iddia ise özellikle vokal işlerini halledeceği düşünülen Kiefer Sutherland hakkında ve “Screen Rant”dan geldi.

Fox’un ilgilendiği yönetmenin seçimi ve filmdeki kötü adam Doctor Doom’un rol dağılımı hakkında ek bilgiye ise ComicBookMovie.com sahip görünüyor. True Blood yıldızı  Stephen Moyer bu rol için en önemli aday konumunda. Ayrıca üç adet yönetmen adayı üzerinde duruluyor:  Joe Carnahan (The A-Team), David Yates (Harry Potter) ve James McTeigue (V for Vendetta).Yetenekleri farklılık göstermesine rağmen üçü de çizgi roman filmi yapma hususunda önemli kapasiteye sahip.

Eğer tercih hakkınız varsa şimdi kullanmanın tam sırası, çünkü bunun gibi dedikoduları yaymak stüdyolara geri bildirim sağlıyor ki bu stüdyoların online hayran muhabbetlerine kesinlikle dikkat gösterdiği de bir gerçek. Rol dağılımı için; insan Grimm’in hızlı görünüp kaybolmaları için Willis daha iyi bir görünüşe sahip, ama Sutherland’ın sesi bu işe daha uygun. Willis’in sesi daha dikkat dağıtıcı olabilir, özellikle “Look Who’s Talking” de konuşan bir bebeğin karakter sesini düşünmeyi sürdürebilirseniz. Bununla beraber Sutherland, “Monsters vs. Aliens”ın generalini seslendirirken mükemmeldi. “it’s clobberin’ time!” bağırışını ondan duymak kesinlikle daha iyi olacaktır.

Peki sizce roller ve yönetmen seçimi ne doğrultuda yapılmalı?

0 yorum: