28 Ocak 2009

!f İstanbul Başlıyor!


Bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan !f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali 12-22 Şubat tarihlerinde sizi bekliyor!

Türkiye’de bağımsız sinemanın ilk ve tek adresi olan !f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, sekiz yıldır 70.000 kişilik izleyici kitlesiyle kültür sanat camiasının yakından takip ettiği, dünyanın her yanından farklı bakışları sinemaseverlerle buluşturan ve düzenlediği partiler, atölyeler ve çeşitli etkinliklerle programını zenginleştiren bir oluşum.

!f İstanbul’da bu yıl yine dünya festivallerinde birçok ödül kazanan filmin Türkiye prömiyeri yapılacak. Ayrıca !f’te gösterilecek filmlerden bazıları bu yıl 12 ayrı kategoride Oscar ödülü için yarışacak.

İşte festivalin Oscar'a aday filmleri:

SLUMDOG MILLIONAIRE (9 dalda aday)

THE WRESTLER / ŞAMPİYON (2 dalda aday)

MAN ON WİRE / TELDEKİ ADAM (1 dalda aday)

Bu yıl İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteğiyle gerçekleşen festival, klasikleşen İstanbul mekanları Beyoğlu AFM Fitaş, AFM İstinyePark ve AFM Caddebostan Budak’a bu yıl bir yenisini ekliyor ve Beyoğlu Emek Sineması’na da taşınıyor. !f Ankara ise 26 Şubat – 1 Mart tarihlerinde Ankara AFM Cepa Sineması’nda izleyicisiyle buluşuyor.

!f Istanbul festival biletleri 1 Şubat’ta www.mybilet.com üzerinden ön satışta, 7 Şubat tarihinden itibaren Beyoğlu AFM Fitaş, AFM İstinyePark, AFM Caddebostan Budak, Beyoğlu Emek Sinemaları gişelerinde ve Capacity AVM, Cevahir AVM, Profilo AVM, Kanyon AVM, Erenköy, Ümraniye, Nişantaşı, Beyoğlu D&R’larda.

!f Ankara festival biletleri ise 15 Şubat’ta www.mybilet.com üzerinden ön satışta, 21 Şubat tarihinden itibaren Ankara AFM Cepa Sinemaları'nda ve Panora AVM’de.

Bu sene gnçtrkcll’liler, alışkanlık haline gelen “1 bilet alana 1 bilet bedava” avantajını festivalde de yaşıyor. gnçtrkcll’lilere festival boyunca, hafta içi gündüz tüm seanslarda, 2. bilet bedava.

Bilet Fiyatları:


İstanbul

Tam : 12 TL (Hafta içi 19.00 seansı ve sonrası ve hafta sonu)
Öğrenci : 10 TL* (Hafta içi 19.00 seansı ve sonrası ve hafta sonu)
Gala Seansları : 15 TL
Hafta içi Gündüz Gosterimleri : 7 TL

1-3 Şubat arası ön satışlar %10 indirim ile Mybilet'te.

Ankara

Tam :12 TL (Hafta içi 19.00 seansı ve sonrası ve hafta sonu)
Öğrenci : 10 TL* (Hafta içi 19.00 seansı ve sonrası ve hafta sonu)
Haftaiçi Gündüz Gösterimleri : 7 TL

15-17 Şubat arası ön satışlar %10 indirim ile Mybilet'te.

0 yorum: