18 Ocak 2009

Keanu Reeves ‘Cowboy Bebop’ Filminde Spike Spiegel’i Canlandıracak


Yönetmenliğini Şinçiro Watanabe’ın yaptığı, senaryosunu Keiko Nobumoto’nun yazdığı 26 bölümden oluşan Sunrise şirketi tarafın yapılan bir anime serisi olan ‘Cowboy Bebop’ gerçek bir aksiyon filmi olacak.

Özellikle Amerikalı izleyiciler tarafından çok ilgi duyulan serinin 22. ve 23. bölümlerini kapsayan uzun metrajlı bir filmi 2001 yılında Sonny Pictures tarafından yapılmıştı.

Filmde Spike Spiegel rolünü, bu anime serisini sevdiğini söyleyen ve daha önce A Scanner Darkly, Constantine, Matrix ve son olarak Dünya’nın Durduğu Gün gibi bilim kurgu – aksiyon türündeki filmlerdeki başarısıyla dikkat çeken çok başarılı bir isim, Keanu Reeves oynayacak.

2071 yılında, uzay gemileri Bebop'ta seyahat eden bir grup paralı avcının maceralarınının anlatıldığı anime serisinin gerçek filmininin senaryosunu Peter Craig yazıyor. Onun bu zorlu senaryoyu yazmasına anime serisinin yapımcı şirketi Sunrise yardım edecek. Anime serisinin yönetmeni Şinçiro Watanabe ve senaristi Keiko Nobumoto filmin geliştirilmesine yardım edecek isimlerden. Ayrıca anime serisinin yapımcı ismi Masahiko Minami filmde yapımcı danışmanı görevini üstlenecek.

2011 yılında vizyona girmesi beklenilen filmde Jet Black, Ein, Faye, Edward, Vicious ve Julia rollerini kimlerin canlandıracağı henüz belli değilken, bu rollerden bazılarını yine Keanu Reeves’in canlandırması ihtimaller arasında görünüyor.

0 yorum: