13 Şubat 2008

!f İstanbul

!f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 14 - 24 Şubat tarihleri arasında İstanbul’u 7. kez “tersyüz” edecek! İstanbullular uluslararası festivallerde gösterilmiş, aralarında Oscar adaylarının da yer aldığı 70 filmi izleme fırsatı bulacak.

!f İstanbul yedinci yılında ünlü yönetmen John Cameron Mitchell, Cannes Film Festivali yönetmenlerinden Christophe Leparc, Screen International dergisi editörü Wendy Mitchell, tanınmış fotoğrafçı Perry Ogden ve ülkemizden Reha Erdem’in jüriliğini yapacağı uluslararası bir yarışmayla sesini duyuruyor.

İstanbul’u genç ve yenilikçi sinemanın adresi yapmayı amaçlayan $15,000 ödüllü !f Inspired/Keşi!f yarışması, dünyanın dört yanından 10 sıradışı filmi bir araya getiriyor.

!f Istanbul 14-24 Şubat 2008 tarihleri arasında Beyoğlu AFM Fitaş, AFM İstinyePark ve AFM Caddebostan Budak sinemalarında gerçekleşecek. Sinemaseverler tarafından merakla beklenen 70 filmi programına dahil eden festival, bu sene de “!f Ankara” ile 28 Şubat - 2 Mart tarihlerinde AFM Cepa sinemasında Ankaralı sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Biletler 6 Şubat’tan itibaren www.Mybilet.com’da. Biletler hafta içi gündüz seanslarında 5 YTL’den satışa sunulacak.

!f İstanbul 2008 programı

!f İstanbul

0 yorum: