3 Aralık 2007

LOST 4. Sezon


Tüm dünyada reyting rekorları kıran, son yılların en muhteşem dizilerinden biri olan LOST, Şubat 2008’den itibaren yeni 4. sezonuyla gösterime giriyor.
Yapımcılar, dizinin 4. sezon fragmanını yayınlamak için ABD’nin iki önemli sinema zinciriyle anlaştı. Anlaşma sayesinde 4. sezon fragmanı, Aralık ayı boyunca PG reytingli tüm filmlerden önce gösterilecek.
ABC’deki kaynaklara dayanılarak verilen bir haber ise LOST’un tamamlanmış olan sekiz bölümünün, diziden nefret edenleri bile diziye hayran bırakacak derecede güzel olduğu yönünde.
Flashbacklerle ilgili ise 4.sezon boyunca, sadece flashbackler görmeyeceğimiz, bazı bazı gelecekten görüntülerin de karşımıza çıkacağına dair haberler, LOST hayranlarını meraklandırıyor.
Senarist ve yapımcılar 2. sezondan 3. sezona girerken uzun arayı doldurmak için ve seyirciyi diziden soğutmamak için “The Lost Moments”in bir değişiğini 3. ve 4. sezon arası için 13 hafta sürecek olan ve “Missing Pieces” adı verilen bölümler hazırladı ve bu bölümler her pazartesi yayınlanıyor.

Lost dizisinin yerli versiyonu çok yakında!...
Lost’un yerlisini çekmek için yapımcı Ferdi Eğilmez kolları sıvadı. Grey’s Anatomy dizisinden kopyalanarak ekranlara getirilen Doktorlar dizisinin elde ettiği reyting başarısı, hem Show TV yönetimini hem de yapımcı Ferdi Eğilmez’i cesaretlendirdi. Yapımcı firma, yüksek bir prodüksiyon gideriyle çekilecek olan dizi için 13 bölüm yayınlanma garantisi istiyor. Eğer anlaşmada pürüz çıkmazsa, dizi, “Kayıp” adıyla Show TV ekranlarına gelecek.

4 yorum:

enigma dedi ki...

yok...ne yaptiysam sarmadi beni bu dizi.. anormalmiyim neyim ya...

Kadir dedi ki...

hmm...valla anormal misin bilmiyorm da belki farklısındır ;) (tüm insanlıktan :)

enigma dedi ki...

ha tamam o zaman :)

Mobius dedi ki...

Olur mu öyle şey,Lost sevilmez mi hiç :))
Esefle kınıyorum bütün Lost sevmeyenleri/sarmayanları :)

Merakla bekliyoruz 4.sezonu. Çok güzel olur Show TV'de yayınlansın,pek iyi olur- da benim yabancı dizilerdeki tek karın ağrım,seslendirme.
Şimdi Sawyer'ı kim nasıl seslendirir merak ederim. Keza Michael "waaalt" diye bağırdığınca acana nasıl olur,diye endişelerim var. En iyisi dokunmasınlar,kıymasınlar Lost'a :)