5 Ağustos 2009

Tarantino’nun Çetesi Sinemalife’ta

“Türkiye’nin İlk Online Sinema Dergisi” Sinemalife.com, ağustosta yine zengin bir içerikle okur karşısında. Çektiği her filmi neredeyse ‘kült’ olan Hollywood’un ‘şiddet’ tapusunu elinde bulunduran Tarantino’nun ‘Soysuzlar Çetesi’ bu ayki Sinemalife’ın kapağında yer buldu.

Sinemalife’da ayrıca ünlü ressam Fikret Mualla’nın hayatının konu edildiği ‘Renklerde Kaybolan Hayat’ filmini çeken Metin Güngör ile ünlü ressamın hayatının ve filminin oluşum sürecini anlatan keyifli bir söyleşi de yer alıyor. Bu önemli iki konunun dışında, zoom sayfalarına Hollywood’un en çok kazanan aktrislerinden biri olan, Cameron Diaz ve komedilerin ağır adamı Alec Baldwin konuk oluyor. Quentin Tarantino’ya da ayrı bir parantez açılan dergide, beğenerek takip edilen, Film doktoru ve Göz(e)kondu, To be Continued ve Kayıp Bakışlar Koleksiyoncusu ile Sinemalife’ın ayrılmak istemeyeceğinizi düşünüyoruz. Ayrıca ilgiyle takip edilen büyüteç köşemizde meraklısının dikkatini çekecek önemli Andy Lau’yu okuyabileceksiniz.

Sinema eleştirilerinin de yer aldığı ağustos sayısında, vizyondakileri, sinema haberlerini, pek yakında beyazperdede gösterilecek filmleri de bulabileceksiniz.

Meraklılarının beğenerek takip ettiği ‘Kült Diye’de Wim Wenders imzasını taşıyan ‘Paris-Texas’, replik de ise, Spielberg’in ilk sinema deneyimi olan ‘Duel’deki ilginç telefon görüşmesi yer alıyor. Bunun yanında, ilgi çeken Sanal Kadraj köşesi de her zamanki gibi okuyucuların karşısında. Beğenerek takip edilen DVD ödüllü yarışma sayfalarında da okuyucuları sürprizler bekliyor. Yeni çıkan DVD’lerin tanıtımının da yer aldığı dergi www.sinemalife.com zengin içeriğiyle bir tık uzağınızda.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kapak resmini çok hoş olmuş...