1 Şubat 2009

Sinemaximum.com Yayın Hayatına Başlıyor!


Türkiye yeni sinema platformuyla tanışıyor! Sinemaximum.com sinemaseverler ile 14 Şubat’ta yani sevgililer gününde kucaklaşıyor. Bundan sonra sinema aşıklarının tek adresi olacak olan Sinemaximum.com’da neler mi var? Sinemaya dair aradığınız her şey! Her zaman güncel içeriği ile sizlerle birlikte olacak. Sinema haberleri, film kritikleri, vizyon – seans – salon bilgileri, fragmanlar, DVD - ev sineması değerlendirmeleri, yerli ve yabancı diziler, klasik film kritikleri, animeler, kısa filmler, özel dosyalar; ayrıca kullanıcılarımız film festivallerini ve ödül törenlerini yakından takip edebilecek ve her hafta birbirinden güzel hediyeler kazanacak!...

Daha önce Sinemalar.com sitesinde yazmış, yazar kadrosu oldukça deneyimli kalemlerden oluşuyor. Baş yazarımız Serkan Murat KIRIKCI, Mersin’in kültür-sanat ışığı... Pek çok makalesi yazılı basında da yayınlanmış, aynı zamanda ‘Sinemalife’ online sinema dergisi editörlüğünü de üstlenmekte. Ayrıca Sinemaximum.com’un beyni, isim babası Murat SÜNTER değerli yazılarıyla bizlerle birlikte olacak isimlerden.

Ve bendeniz, aynı zamanda ‘Sinemalife’ online sinema dergisi yabancı basın haber editörü ve yazar kadrosunda, ayrıca ‘Ebeveyniz.biz’ sinema-sanat editörü Kadir SEVİN ve bundan sonra sitenin haber koordinatörü ve film eleştirmeni... Başka hiç bir yerde bulamayacağınız güncel haberlerle ve sinema yazılarımla karşınızda olacağım.

Sevgililer Günü’nde sinema aşıkları için çok özel süprizimiz, ‘Sinemaximum.com’ sizler için perdesini açıyor! Siz sinema severler, 14 Şubat’ta ve daha sonrasında Sinemaximum.com’u mutlaka tıklayın!

0 yorum: