29 Ocak 2008

3 Komedyen 3 Film

Türkiye’nin ünlü komedyenleri Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Ata Demirer yeni filmleri ile iddialı geliyor. Hepsi birbirinden eğlenceli ve kahkaha garantili bu filmlerin gişe başarısı konusunda nasıl bir sıralama olacağı şimdiden merak konusu.

İlk olarak 22 Şubat’ta seyirci karşısına çıkacak olan Şahan Gökbakar imzalı ‘Recep İvedik’te Şahan’ın televizyon programında canlandırdığı sevilen karakter Recep İvedik’in komik tatil macerasını izleyeceğiz.


Henüz gösterim tarihi belli olmasa da, ilk üç dakikasının internette yayınlanmasıyla gündeme oturan bir diğer film ise Cem Yılmaz’ın A.R.O.G. adlı yeni projesi. 2008 yılı içerisinde vizyona girecek filmde, çocuğu olarak doğan korkunç canavarı kucağına alan Arif (Cem Yılmaz) çığlıklar içinde bağırırken, korkunç bir rüyadan uyanıyor ve ejderhaların hüküm sürdüğü yontma taş devrine uzanan bir hikaye başlıyor...


A.R.O.G ve Recep İvedik’le meşgul olduğumuz bu dönemde birden adını duyuran filmlerden biri de Ata Demirer’in padişah VII. Osman’ı canlandırdığı ‘Osmanlı Cumhuriyeti’. Gani Müjde'nin yazıp yönettiği filmde, günümüzde de devam ettiği varsayılan Osmanlı İmparatorluğu'nda yaşanan komik olaylar anlatılıyor. Cep telefonu kullanan, internet sitelerinde sohbet eden Osmanlı padişahı rolünde izleyeceğimiz Ata Demirer’in performansı merakla bekleniyor.


Şimdiden 2008’i ‘Türk sinemasında komedi yılı’ olarak değerlendirmemizi sağlayan bu çalışmaların hepsinin ciddi bir gişe başarısı elde edeceği ortada ancak kimin daha çok izleneceğini hep birlikte göreceğiz.

0 yorum: