28 Ocak 2008

22. Bond Filminin İsmi Belli Oldu

James Bond karakterinin yaratıcısı İngiliz yazar Ian Fleming’in doğumunun, 100. yılı nedeniyle bu yıl çevrilecek 22. James Bond filminin adı “Quantum of Solace” (Teselli Zerresi) olarak belirlendi.

Filmin bu adının, 007 karakterini ortaya çıkaran Ian Fleming tarafından 1960'ta yayınlanan kısa hikayelerden birinden alındığı belirtildi.

İkinci kez James Bond’u canlandıracak aktör Daniel Craig, filmin adının, izleyicileri şaşırtmaması gerektiğini söyledi. Craig, yeni filmin bir öncekinin bittiği yerden süreceğini, kalbi kırılmış Bond’un, bunun sorumlusunu bulmaya çalışacağını belirtti.

Columbia Pictures asıl Bond kızının Olga Olga Kurylenko olduğunu açıkladı. En son ‘Hitman’ filminde rol alan Ukraynalı oyuncu, hayatının rolünü kapmış oldu böylece. Daha önce Ursula Andress, Halle Berry, Kim Basinger ve Eva Gren gibi yıldızların canlandırdığı Bond kızı serinin en ilgi çekici yanlarından biri.

Bir akşam yemeği davetinde geçen orijinal öykü, yapımcılar tarafından “aşk nefret ve intikam dramı” olarak niteleniyor. Bond burada heyecanlı maceralarına rağmen, kimsenin onu umursamadığı, bir zerre teseli vermediği hissine kapılıyor.

Quantum of Solace, 7 Kasım’da izleyicisiyle buluşacak…

0 yorum: