16 Aralık 2010

2010 Yılının En İyi Filmlerini Seçin, Kazanın!

Sinemayadair.com2010 Yılının En İyi Yerli ve Yabancı Filmleri”ni sizin seçimlerinizle belirliyor! Siz de en iyi yerli ve yabancı filmlerinizi seçin, bize e-posta ile gönderin yeni yıl hediyesi olarak “V For Vendetta” filminin orijinal DVD’sini kazanma şansını yakalayın!

Seçtiğiniz 2010 yılının en iyi yerli ve yabancı filmlerin isimlerini, Ad – Soyad – Telefon – Adres bilgileriniz ile birlikte yarisma@sinemayadair.com e-posta adresine en geç 30 Aralık 2010 Perşembe günü saat 19.00’a kadar gönderin, yeni yıl hediyesi kazanmak için hak kazanın.

Açıklama: Katılımcılar, dünya prömiyerleri 2010 yılında gerçekleşmiş bir yerli ve bir yabancı olmak üzere toplam iki adet filmi, orijinal isimleriyle yazarak göndermelidirler.

Katılımcılar tarafından en çok seçilen 2010 yılının en iyi yerli ve yabancı filmleri ile “V For Vendetta” filminin orijinal DVD’sini kazanan katılımcı 31 Aralık 2010 tarihinde Sinemayadair.com ana sayfasında açıklanacaktır.

Mutlu Yıllar…


*Orijinal DVD hediyesini e-posta gönderenler arasından 1(bir) kişi kazanacaktır. Her yarışmacı sadece bir katılma hakkına sahiptir. İletişim bilgilerini eksik gönderen katılımcılar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Sinemayadair.com “2010 Yılının En İyi Yerli ve Yabancı Filmleri Kampanyası” ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.™

0 yorum: