5 Haziran 2010

Biray Dalkıran'ın 3 Boyutlu 'Cehennem'i

Cehennem, Türkiye’de yapılacak ilk 3D sinema filmi olma yönüyle oldukça dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın üstlendiği film, yurtdışından gelecek olan 3D süpervizörleri ve teknisyenlerinin yardımı ile çekilecek. Dalkıran, daha öncede yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiği 2007’de vizyona giren ‘’ Cennet ‘’ filmiyle ilgi görmüştü. Böyle bir ilki gerçekleştirmek için kolları sıvayan Biray Dalkıran’ın beyaz perdede nasıl bir başarı göstereceği şimdiden merak konusu.

Başrollerini Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk ve Serhan Süsler gibi oyuncuların paylaştığı Cehennem, Medyavizyon Film’in dağıtımı ile gösterime gireceği öğrenildi.

Filmin çekimlerine Beykoz’daki Eski Sümerbank Ayakkabı Fabrikası’nda başlandı. Basın mensuplarının da ilgisiyle karşılaşan ekip, çalışmaların hızla süreceğini ve bu yıl bitmeden hazırlıkların tamamlanacağı müjdesini verdi.

1 yorum:

kişisel depresyon anları dedi ki...

Nedense bu adama inancım kalmadı. Çok güzel hikayeler buluyor ancak bir türlü istenileni veremiyor. Ya da ben mi alamıyorum diye sormaya başladım kendime. Ancak ancak göze sokulan klişelerden uzak filmler yapsa daha iyi olur bence. yada gitsin öğretmenlik yapsın çocuklara... ben de niye konuşuyorum ki zaten bizim yorumlarımız önemli değilmiş, sallamıyormuş bizi...