5 Temmuz 2009

Cem Yılmaz ‘Yahşi Batı’ ile Güldürecek

Ünlü komedyen Cem Yılmaz son filmi “A.R.O.G”dan sonra bu kez yeni projesi “Yahşi Batı” ile sinemaseverleri güldürmeye hazırlanıyor. “Hokkabaz” ve “A.R.O.G” filmlerinde yönetmen koltuğunu Ali Taner Baltacı ile paylaşan usta komedyen, “Yahşi Batı”yı da Baltacı ile birlikte çekecek.

Baltacı, komedi-western tarzındaki filmde western klişelerini ti'ye alacaklarını söyledi. Filmin senaryosunu yazan Cem Yılmaz ise bu kez 'Arif' karakterinden tamamen kurtularak, bambaşka bir tipleme çizecek.

Yılmaz, temmuz ayında çekimlerine başlayacağı ve bir komedi western projesi olarak tanımladığı “Yahşi Batı” filminde ‘Asi’ dizisinde Defne’yi canlandıran Selma Ergeç ile çalışacağını açıkladı.

Cem Yılmaz ‘Hayatın İçinden’ programında konuğu olduğu Ayşe Özgün’e, bazı yabancıların halen “Sizin memlekette deve var mı?” diyerek Doğu ile alay ettiklerini hatırlatan Yılmaz, “Bu yeni çekeceğim Yahşi Batı bunlara cevap verecek” dedi.

Can Dündar'ın ‘Neden’ programına konuk olan Cem Yılmaz, filmin 2010 Ocak ayında vizyona girmesini planladıklarını belirtti.

0 yorum: