6 Temmuz 2009

Alison Lohman ile 5 Soru

Alison Lohman korku filmlerini sevmiyor hatta pek korku filmi izleyen biri değil. Peki neden bu yazın en hevesle beklenen korku türü “Drag Me to Hell” filminde başrol oynuyor? Çünkü film, daha önce “Şeytanın Ölüsü” ve “Örümcek Adam” gibi filmlerin seanarist yönetmeni Sam Raimi imzası taşıyor.

Moviefone.com sitesi editörü Tom DiChiara, “Büyük Balık” ve “Üçkağıtçılar” gibi filmlerin güzel yıldızı Alison Lohman ile cehennemde yanması için lanetlenen bir kadını oynamanın iyi ve kötü yanlarını ve ayrıca Sam Raimi ile çalışmanın artı yönlerini konuştu.

1. “Drag Me to Hell” filminde yaşlı bir kadının ev kredisinin vadesini uzatma isteğini reddederek lanetlenmiş bir banka memurunu oynuyorsunuz. Ekonominin durumu göz önüne alındığında, sizce bu seyircilere bu tür isteklerin nasıl gerçekleştiğini mi gösteriyor?

Doğru. İlginç çünkü bu bizim karmaşanın içine ilk etapta nasıl girdiğimiz ile ilgili olabilir diye düşünüyorum (gülerek). Nedeni bu ilk etapta uzun vadeler vermemizdi değil mi? Ama insanlar artık şimdiki ekonomi sebebiyle açıkca bağıntı kuruyorlar. Fakat bu bir tesadüf çünkü Sam aslında bu senaryoyu 10 sene önce yazdı. O yüzden filmi şimdi çekmesi daha uygun oldu.

2. Bir sürü iğrenç şey film süresince senin ağzının içine boyluyordu - Sinekler, kurtçuklar, mumyalama sıvısı, göz yuvarlağı, yaşlı bir kadının dişsiz diş etleri – bunlarla ilgili neler oldu?

Biliyorum, biliyorum! (gülerek) Bunlar beni şok etmeye yetecek şeyler. Fakat mumyalama sıvısı CGI, kurtçuklar makarna ve sanırım kan da mısır şurubuydu.

3. Lanete inanır mısınız?

Olabilir. Sanırım... Eğer ki daha az dereceğe kadarsa. Belki negatif enerji bir şekilde lanet olabilir (gülerek). Bazen dışarda doğaüstü şeylerin olduğunu hissediyorum fakat daha sonra öyle olduğunu düşünmüyorum. Bu benim anlık deneyimlerime kalmış bir şey.

4. Filmden beri hiç gecenin geç saatlerinde bir ses duydunuz ve heyecanlandınız mı?

Aslında diğer gece duydum. Fakat o şekilde hissetmemin sebebi izlediğim haber programıydı. Bazen izlediğim haberler berbat olabiliyor. Haberde gece kadınları uyurken öldüren cinayet serisini duydum. O yüzden biraz tedirgin oldum.

5. Sanki filmin sonu devam filmi için biraz olsun bazı şeyleri açığa kavuşturdu. Siz de aynı düşüncede misiniz? Ayrıca hiçbir şeyi açığa vurmadan, eğer olursa geri gelmek ister misiniz?

Cehennemde hiç şansımın olduğunu sanmıyorum (gülerek). Hayır, tekrar Sam Raimi filminde oynamak isterim, fakat bunun “Drag Me to Hell” olacağını sanmam...

0 yorum: