9 Haziran 2009

'Sinevidyon' Blogumu Seçmiş...


Öncelikle nedir bu 'Sinevidyon'?

Kısaca, "sinemasever internet kullanıcıları için yeni bir sinema programı"imiş.

Açarsak,

İnternette sinema yayıncılığı konusunda uzmanlaşan ve 10 senedir Sinema.com’un yayıncılığını aralıksız sürdüren Sodamedya ekibi, online platformda yayınlanan yeni sinema programı “SİNEVİDYON”u hazırlamaya başladı. Sinevidyon, pazartesiden perşembeye yayınlanan bölümleri ile haftanın sinema gündemini yansıtmayı hedefliyor.


Sinevidyon, internet kullanıcılarının online mecrada video izleme alışkanlığını arttırdığı son dönemde insanlara zevklerine göre istedikleri programı seçme ve izleme imkanı sunarken, keyifli içeriği ve samimi üslubu ile ilgi görüyor.


Programı hazırlayan ve sunan Ender Ayna ve Özgür Poyrazoğlu ikilisi vizyon filmleri, yeni çıkan dvdler hakkında bilgi verirken, haftanın sinema gündeminden öne çıkanları dosya konusu olarak inceliyor. Haftanın konuğuyla keyifli sohbetler yapıyor. Salı günleri box-office değerlendirmesinde Sinema.com’dan Soysal Demir daimi konuk olarak programa katılıyor. Güncel ve eğlenceli sinema içeriği ile ilgi toplayan Sinevidyon’un eski bölümleri Televidyon arşiv bölümünden izlenebiliyor. Sinevidyon’un haftalık bölümleri www.sinema.com video bölümünden de takip edilebiliyor.



Efendim geçtiğimiz ay bilindiği üzere 2009 Blog Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema kategorisinde ben de yarışıyordum lakin tahmin ettiğiniz üzere derece yapamadım.


Olsun efendim derece yapamadım ama blogum ilgi görmüş, nasıl mı?


İnternet ortamında yukarıda bahsettiğim 'Sinevidyon' programını sunan Ender Ayna ve Özgür Poyrazoğlu ikilisi 2009 Blog Ödülleri'nde yarışan sinema bloglarından 10 tanesini beğenmiş ve seçmişler. Bu blogları da tanıtmışlar. Bu sinema blogları arasında ben de yerimi almışım. Benim bugün itibariyle haberim oldu ve çok şaşırdım elbette mutlu oldum. Bu sayede 2009 Blog Ödülleri'nden eli boş dönmüş sayılmam.


Benim blogumdan nasıl mı bahsetmişler, buyurun izleyin efendim dördüncü sırada bahsediyorlar blogumdan...



1 yorum:

BG dedi ki...

canım tebrik ederim devamı gelir inşallah:))