4 Haziran 2009

Zemeckis ‘Roger Rabbit’in Devamını Düşünüyor

Gerçek karekterler ile çizgi karakterleri bir arada kullanarak 1988 yılında Robert Zemeckis tarafından çekilen ‘Roger Rabbit’ filminin devamı için pek çok proje konuşuldu ancak hiç biri beyaz perdeye taşınamadı.

Elini taşın altına atacak kişi yine Robert Zemeckis gibi görünüyor. Bir çok filminde dönemin en ileri teknolojilerini kullanan ve çok kaliteli yapımlara imza atan senarist - yapımcı - yönetmen Robert Zemeckis, 1988 yılında 2 boyutlu çizgi karakterleri gerçek bir filmde aynı karede buluşturmaya başarmış ve 1989 senesindeki Oscar Ödül Töreni’nden 4 dalda Oscar alarak dönmüştü.

MTV’ye konuşan Zemeckis, digital teknolojiye hayran olduğunu ve gelişen teknoloji sebebiyle ‘Roger Rabbit’i tekrar çekmeyi düşündüğünü söylüyor. Ayrıca Zemeckis sözlerine şunları ekliyor: “Çevremde sürekli Roger Rabbit’i tekrar çekebileceğimiz söylentileri duyuyorum. Gelişen digital araçlar sayesinde Roger Rabbit’i yeniden çekmeyi düşünmeye başladım.”

Zemeckics sözlerinde ayrıntıya girmiyor ancak bizler için en cesaret veren tarafı yakında yönetmenin bizleri tavşan komedisiyle baş başa bırakacak olma ihtimali...

0 yorum: