4 Haziran 2009

‘Wolverine’ Devam Edecek

“X-Men Başlangıç: Wolverine” filminin kahramanı Hugh Jackman, MTV’ye X-Men serisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Mutant savaşcı rolüyle daha çok keşfe çıkmak istediğini söyleyen ünlü aktör, “Size dürüst olacağım, senaristlerle görüşüyorum. Çizgi romandaki Japon efsanesinin de büyük bir hayranıyım.” dedi.

Peki Japon hikayelerini bu kadar çekici kılan nedir? Bu soruyu Jackman şöyle açıklıyor: “Japon hikayelerinde pek çok alanlar var. Anarşik karakter, yabancı fakat bu dünyadan olan, şeref, gelenek ve görenekler, töre, bütün bunlara karşı çıkan birilerinin olması ve engelleri aşmaya çalışmak gibi fikirleri seviyorum ve estetik açıdan da görebiliyorum.”

“Ayrıca samuray fikri çok geleneksel... Gerçekten harika. Mutantlar yerine bir grup samuray tarafından tekmelenmek şaşırtıcı değil mi?”

Dahası büyük bir aşk hikayesi de çizgi romanın sayfalarında gizli. Jackman bu konuda şunları söylüyor: “Mariko ile muhteşem fakat anlaşılması güç bir hikaye var, ayrıca gidebileceğimiz çok fazla ve harika yollar var.”

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir haber çok sevindim :) İnşallah devamı gelir ve biz wolverine tekrar beyazperde de görürüz.