4 Haziran 2009

‘Örümcek Adam’ Vampirle Savaşacak!

Yönetmen Sam Raimi ile uzun dönemdeki planlardan konuşan CHUD yetkilileri, yeni Örümcek Adam filminde yaşayan vampir Morbius’un ortaya çıkacağını açıkladı.

Uzun zamandır süren yeni kötü adam kim olacak tartışmalarına Marvel CEO’su Avi Arad tarafından netlik kazandırıldı. Örümcek Adam’ın yeni düşmanı ‘Lizard’ olarak düşünülüyordu fakat şu an Sam Raimi’nin senaryoya kesinlikle vampir ‘Morbius’u eklemesi daha makul görünüyor. CHUD sitesinde Sam Raimi ile vampir hakkındaki konuşmalarının videosunu yayınladı.

Vampir Morbius, Marvel yazarı Roy Thomas ve sanatçı Gil Kane tarafından yaratıldı. Kanun gereği doğaüstü vampir yaratmak yasak olduğu için bilimsel yöntemlerle vampir yetenekleri kazandırılmış olarak yaratıldı. Gil Kane’e Morbius’u giydirmek için gotik kıyafetler kullanmaması talimatı verildi. O yüzden de Kane, Morbius’u Süperman ve Örümcek Adam gibi diğer çizgi roman karekterlerine benzeterek kırmızı ve mavi desenlerle giydirdi. Ve tabiki yasalar daha sonra değişti ve Count Dracula gibi vampirler yaratılma izni verildi.

2 yorum:

afacanvelet dedi ki...

örümcek adam işte bana göre.ne güzel anlatmış ne güzel yazmışsını abim yazıları.
sağol varol.

calculus dedi ki...

Valla ne oynatsalar hastasıyım.
Marvel Marvel Marvel:)