3 Haziran 2009

Sinemalife’tan ‘Cinsellik ve Sömürüsü’ Dosyası


“Türkiye’nin İlk Online Sinema Dergisi” Sinemalife.com, Haziran sayısı da her zaman olduğu gibi dop dolu içeriğiyle karşınızda. Sinemada cinselliğin kullanımı ve sömürüsünü kapağına taşıyan Sinemalife ayrıca işin ehli olan çok önemli yönetmenlerin de konuyla ilgili görüşlerini bulabilirsiniz. Sinemalife’da ayrıca 24 Haziranda gösterime girecek olan metalik savaş olan Transformers’ın dünü ve bugününü keyifle okuyabileceksiniz. Bu önemli iki konunun dışında, Ayrıca zoom sayfalarına, Afrika’ların şip-şak fotoğrafçısı yönetmen, Fernando Meirelles, güzel oyuncu Megan Fox ve Kara Şovalye Christian Bale konuk oluyor. Beğenerek takip edilen, Film doktoru ve Göz(e)kondu, To be Continued, ve Büyüteç köşeleri ile sinema önü tercihlerinizi belirleyebileceksiniz. İlgiyle takip edilen Blu-Ray köşemiz de her zamanki gibi meraklısının dikkatini çekecek.

Sinema eleştirilerinin de yer aldığı Haziran sayısında, vizyondakileri, sinema haberlerini, pek yakında beyazperdede gösterilecek filmleri bulabileceksiniz.

Meraklılarının beğenerek takip ettiği ‘Kült Diye’de Spielberg’in ilk düellosu ‘Duel’, replik de ise, sinemamızın en çarpıcı baba-oğul diyaloğunun olduğu ‘Babam ve Oğlum’u bulabilecek sinemaseverler. Bunun yanında, ilgi çeken Kayıp Bakışlar Koleksiyoncusu köşesi de her zamanki gibi okuyucuların karşısında. Beğenerek takip edilen DVD ödüllü yarışma sayfalarında da okuyucuları sürprizler bekliyor. Yeni çıkan DVD’lerin tanıtımının da yer aldığı dergi www.sinemalife.com doyurucu içeriğiyle önünüzdeki ekranda.

1 yorum:

şirinem dedi ki...

Ne güzel aranan herşeyi bulacağız desene böyle bir derginin olması güzel birşey paylaşım için teşekkürler