14 Şubat 2012

The Wolverine Vizyon Tarihi Belli Oldu

Birden fazla gecikme ve yönetmen adaylarındaki yüksek profil farklılıklarından sonra, Wolverine’in pençeleri nihayet yeniden görünecek. 2009’da yayınlanan X-Men Origins: Wolverine filminin devamı niteliğinde olacak yeni projenin 23 Temmuz 2013 tarihinde beyaz perde ile buluşacağı teyit edildi. 20th Century Fox Stüdyosu, filmin çekimlerine bu sene başlanacağından emin olduğunu açıkladı.

Bir yıldan kısa bir süre önce Darren Aronofsky Japonya’da gerçekleştirilecek çekimler nedeniyle ailesinden uzun süre ayrı kalacağı endişesini belirterek projenin yönetmenliğinden çekilmişti. Haziran ayında “3:10 to Yuma” ve “Walk the Line” gibi çalışmalarıyla ön plana çıkan James Mangold yönetmenlik koltuğunun yeni ismi oldu, fakat yaşanan gecikmeler filmin çekime başlama tarihini geçtiğimiz sonbahara kadar öteledi.

Bu arada, Wolverine’i canlandıran Hugh Jackman, Broadway’de sahnelenen tek kişilik gösterisini tamamladı ve son dönemde de Tom Hooper’ın çekimleri Mart ayında başlayacak dev ekrana adaptasyon projesi olan Les Misérables için provalarını sürdürüyor. 

0 yorum: