11 Ocak 2012

Universal Pictures 100. Yılında Yeni Logo

Universal Pictures, 100 yıllık geçmişini bir yıl boyunca sürecek çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda efsaneleşmiş bazı filmlerin restorasyonu yapılırken, yeni logo tanıtımıyla birlikte, tema parkında kutlamalar, tanıtım etkinlikleri ve geniş kapsamlı sosyal medya kampanyası düzenlenecek.

Universal Pictures, 100. yıldönümü olan 2012’de yeni yaşını, zengin film tarihini ve kültürel mirasını onurlandıran, yıl boyu sürecek etkinliklerle kutlayacak. Her yaştan sinemaseverler için tasarlanan bu kampanya Universal’in sıra dışı film kütüphanesinden ilham alıyor.

Yüzüncü yıl kutlamalarının belirgin bir unsuru  Bülbülü Öldürmek, Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok, Jaws, Belalılar, Benim Afrikam, Frankenstein ve Shindler’in Listesi gibi yapımların da aralarında olduğu, stüdyonun en beğenilen 13 filminin kapsamlı bir restorasyonunu içeriyor.Universal Studios Home Entertainment, Ocak ayında Bülbülü Öldürmek filmini, filmin 50. yılına özel ilk kez Blu-ray olarak yayınlayacak.

Universal yüzüncü yıla özel yeni bir logo da tasarladı. Bu hareketli logo ilk olarak Türkiye’de de 13 Nisan’da vizyona girecek olan ‘Loraks’ filminin Şubat ayındaki dünya prömiyerinde görücüye çıkacak. Stüdyonun 100. kuruluş yılını kapsayan diğer faaliyetler ise canlı bir sosyal medya kampanyası, özel etkinlikler, tema parkı aktiviteleri, promosyonlar ve hayranları bir yıl sürecek kutlamalara çekmek için özel sürprizlerden oluşuyor.

0 yorum: