31 Ocak 2012

2012 Oscar Ödülleri Tahmin Yarışması

84. Akademi Ödülleri 26 Şubat Pazar gecesi sahiplerini bulmaya hazırlanırken; Sinemayadair.com 2012 Oscar Ödülleri tahmin yarışmasında, 12 dalda en çok doğru tahminde bulunan yarışmacılara 2010 Akademi Ödülleri’nde “En İyi Film” ve “En İyi Yönetmen” dahil toplam 6 dalda Oscar ödülüne layık görülen The Hurt Locker (Ölümcül Tuzak) filminin orijinal DVD’sini hediye edecek!

2012 Oscar Tahmin Yarışması Ödül Dalları:
En İyi Film
En İyi Yönetmen
En İyi Erkek Oyuncu
En İyi Kadın Oyuncu
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
En İyi Yabancı Film
En İyi Orijinal Senaryo
En İyi Uyarlama Senaryo
En İyi Animasyon Filmi
En İyi Belgesel Film
En İyi Müzik

Yukarıda belirtilen toplam 12 dalda yapacağınız 2012 Oscar tahminlerinizi, Ad – Soyad – Telefon – Adres bilgileriniz ile birlikte yarisma@sinemayadair.com e-posta adresine 25 Şubat 2012 Cumartesi günü saat 18.00’a kadar göndermeniz gerekmektedir.

Yarışmaya katılanlar arasından 12 dalda en çok doğru tahminde bulunan bütün yarışmacılar ödül olarak “The Hurt Locker (Ölümcül Tuzak)” filminin orijinal DVD’sini kazanmayı hak edecektir. 84. Akademi Ödülleri tüm Oscar adayları listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Ödül kazanan yarışmacılar 27 Şubat 2012 Pazartesi günü Sinemayadair.com ana sayfasında duyurulacaktır.

*Orijinal DVD hediyesini e-posta gönderenler arasında en çok doğru tahminde bulunan tüm yarışmacılar kazanacaktır. Her yarışmacı sadece bir katılma hakkına sahiptir. İletişim bilgilerini eksik gönderen katılımcılar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Sinemayadair.com “2012 Oscar Ödülleri Tahmin Yarışması” kampanyası ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ©2012

0 yorum: