6 Şubat 2011

Oscar Ödülleri’ni Tahmin Et, DVD Kazan

Bu yıl 83.sü düzenlenecek olan Akademi Ödül Töreni’ne sayılı günler kala, Sinemayadair.com 12 dalda Oscar Ödülleri’ni en çok doğru tahmin eden yarışmacılara, yapımcılığını Steven Spielberg’ün üstlendiği ve başrolde genç aktör Shia LaBeouf’un rol aldığı “Disturbia” filminin orijinal DVD’sini hediye ediyor!

İşte tahmin etmeniz gereken 12 dalda Oscar Ödülleri:
En İyi Film
En İyi Yönetmen
En İyi Erkek Oyuncu
En İyi Kadın Oyuncu
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
En İyi Yabancı Film
En İyi Orijinal Senaryo
En İyi Uyarlama Senaryo
En İyi Animasyon Filmi
En İyi Belgesel Film
En İyi Müzik

Üstte belirtilen 12 dalda yapmış olduğunuz Oscar tahminlerinizi, Ad – Soyad – Telefon – Adres bilgileriniz ile birlikte yarisma@sinemayadair.com e-posta adresine 26 Şubat 2011 Cumartesi günü saat 18.00’a kadar göndermeniz gerekmektedir.

Yarışmaya katılanlar arasından 12 dalda en çok doğru tahminde bulunan bütün yarışmacılar ödül olarak “Distrurbia” filminin orijinal DVD’sini kazanmayı hak edecektir. 83. Akademi Ödülleri tüm Oscar adayları listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Ödül kazanan yarışmacılar 28 Şubat 2011 Pazartesi günü Sinemayadair.com ana sayfasında duyurulacaktır.

*Orijinal DVD hediyesini e-posta gönderenler arasında en çok doğru tahminde bulunan her yarışmacı kazanacaktır. Her yarışmacı sadece bir katılma hakkına sahiptir. İletişim bilgilerini eksik gönderen katılımcılar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Sinemayadair.com “Oscar Ödülleri’ni Tahmin Et, DVD Kazan” kampanyası ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.™

2 yorum:

admin dedi ki...

adres ve iletişim bilgilerini boş yere (ç)alıyorsunuz!

Kadir dedi ki...

Şimdiye kadar düzenlemiş tüm yarışmalarda ödüller yarışmayı kazanan yarışmacının bildirmiş olduğu adresine kazanan yarışmacıya kargo ücreti bile ödetmeden teslim edilmiştir.

Saygılar

Sinemayadair.com