5 Temmuz 2009

Emma Watson Oyunculuğu Bırakacak

Emma Watson “Harry Potter” serisinden sonra oyunculuk kariyerini bitirmeyi düşünüyor. Bu, genç oyuncunun üniversite eğitimi almak için başarılı oyunculuk kariyerinde bir intihar gibi görünüyor.

Watson, hangi üniversiteye gitmeyi planladığını açıklamadı ama ‘Teen Vogue’ dergisine verdiği röportajda şunları söyledi: “Oyunculuk yapmam konusunda içimde yanan bir tutku yok. Ne yapacağımı pek umursamıyorum. Gerçekten Hermione gibi hissetmem ortaya çıkıncaya kadar hissettiğim şey yaşam ya da ölümdü. Tekrar oyunculuk yapmak istemiyorum.”

İngiliz Edebiyatı okumak istediğini belirten Watson, diğer öğrenciler gibi olmak hatta bir yurt odasını paylaşmak istediğini söylüyor.

Serinin 6. filmi olan “Harry Potter ve Melez Prens” filminin tanıtımını yapan ve şu sıralar iki bölüm olarak çekilecek “Harry Potter ve Ölüm Yadigarları” filmiyle uğraşan genç oyuncu ayrıca şunları söyledi: “Herhalde paranoyak bir çatlak gibi görünüyorum; fakat bunu yapıyorum çünkü normal biri olmak istiyorum. Gerçekten ünlü olarak bilinmek istemiyorum.”

1 yorum:

TopukSesleri dedi ki...

"Artık çok geç" dememiş mi bu kıza kimse, çok merak ettim...
Hiçbir zaman normal olamayacağının farkında olması gerek..

Yanıp sönen biri olmayacak ki o seri sayesinde..
:)