4 Ağustos 2008

Uyanık ‘Mumya’lar, Sinemalife’a kapak oldu



Türkiye’nin ilk online sinema dergisi sinemalife.com, her geçen sayıda dolu içeriğiyle yolculuğuna soluksuz devam ediyor. Ağustos ayının önemli filmlerinden olan ‘Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı’nı kapağına taşıyan sinemalife.com, geçmişten günümüze Mumya’nın yolculuğunu da anlatıyor. Derginin bu ay zoom yaptığı isimler ise Star Wars’ın mimarı George Lucas ve İspanyol aktör Antonio Banderas, güzel yıldız Meg Ryan. Sinemalife sayfalarını bu sayıda kısa film ödül avcısı Ayçe Kartal’a da açtı. Kazakistan’daki festivalde en iyi animasyon kısa film ödülünü alan Kartal’ın, animasyon ile ilgili çarpıcı açıklamalarını bulabilecek sinemaseverler. Sinema sektörünün emektarlarını sayfalarına taşımaya da devam eden sinemalife.com’un bu ayki konuğu Pinema’nın Genel Direktörü Uluç Küçüközcan.

Bu sayıda vizyona giren ya da girecek filmlerle ilgili eleştiri ve değerlendirmeleri de okuyabilecek sinemaseverler. Her biri usta ve yetenekli gençlerin kaleminden çıkan bu yazılarla sinema önü tercihlerinizi belirleyebileceksiniz.

Eleştirilerin yanı sıra, vizyondakiler, güncel sinema haberleri, pek yakında beyazperdede gösterilecek filmler bu sayıda. Meraklılarının ilgiyle takip ettiği ‘Kült diye’ köşesinde bir Ridley Scott klasiği ‘Gladyatör’, replikte ise bu kez ‘Geçmişin Gölgesi’ndeki, hapishanede geçen diyalogları bulabilecek sinema tutkunları. Okuyucusunun yoğun ilgi gösterdiği 'dvd' ödüllü yarışma sayfaları yeni çıkan dvd’lerin tanıtımının da bulunduğu dergide, teknoloji haberlerine de yer veriliyor.

www.sinemalife.com bir tık uzağınızda.

0 yorum: