24 Kasım 2007

"Maradona Tanrı'nın Eli" Filminin Galası Yapıldı


Dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Maradona'nın, başarılı bir futbolcuyken uyuşturucu yüzünden değişen hayatını konu alan "Maradona Tanrı'nın Eli" filminin galası yapıldı.
Beyoğlu'ndaki Alkazar Sinemasında gerçekleştirilen galaya, sinema oyuncuları İzzet Günay, Yusuf Sezgin, Meray Ülgen ve Nursel Köse ile futbol yorumcusu Faik Çetiner, filmi Türkiye'ye getiren Belge Film'in sahibi Sabahattin Çetin ve Aroma Yönetim Kurulu Başkanı Metin Duruk'un da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.
Metin Duruk, bir idol, bir efsanenin hızla yükselip aynı hızla düşüşünü anlatan bu filmin Türkiye'de vizyona girmesine, Türk gençlerine mesaj amacıyla ve sosyal sorumluluk gereği destek verdiklerini söyledi.
Galaya, 1993 yılında Maradona ile çektirdiğini söylediği hatıra fotoğrafıyla gelen Öncel Kalkan isimli bir vatandaş da katıldı.
Kalkan, "1980'den beri Maradona'nın hayranıyım. Bu fotoğrafı, Maradona Sevilla'da oynarken, 1993 yılında Galatasaray'la yapacağı maç için İstanbul'a geldiğinde çektirdim. Bir daha Maradona gibi bir yıldız gelmez" diye konuştu.
Bu arada, İtalyan Marco Risi'nin yönettiği, baş rollerinde Marco Leonardi ve Julieta Diaz'ın oynadığı "Maradona Tanrı'nın Eli" filmi, Türkiye'de 30 Kasım'da vizyona girecek.

İSTANBUL -AA-

0 yorum: