9 Mart 2011

Endüstri Mühendisliği Kongresi'ne Destek

Üniversiteye destek
Bağımsızlığı ilke edinmiş sinema blogu Sinemayadair.com, Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (DEMK)’nün bu sene 2.sini düzenlediği “Endüstri Mühendisliği Kongresi”ne sponsor oldu. İki gün boyunca devam edecek olan kongrenin her oturumunun sonunda çekilişle sürpriz hediyeler dağıtacak.

Sinemayadair.com, 8 seminer – 1 vaka analizi ve mezunlar paneli için katılımcılara toplam 4 orijinal DVD film, 5 orijinal VCD film ve İKSV Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde 2 adet sinema bileti hediye edecek.  

Kazanmak çok kolay
Seminerler ve panel esnasında görevliler tarafından dağıtılacak olan “Sinemayadair.com sinema blogu sürpriz hediye kampanyası katılımcı listesi”ni dolduran katılımcılar, seminer sona ermeden önce random.org üzerinden yapılacak çekilişle birbirinden güzel film ve sinema bileti kazanma şansını yakalayacak. Her oturum sonunda hediye kazanan katılımcı anons edilecek ve kazanan hediyesini anında sahip olabilecek (İKSV sinema biletleri hariç).

Hediyeler
1 (bir) kişiye İKSV Uluslararası İstanbul Film Festivalinde 2 adet sinema bileti - sadece Mezunlar Paneli'ne katılanlar için 
(İKSV Uluslararası İstanbul Film Festivali programı açıklandığında hafta içi gündüz seansı bir filme 2 adet sinema bileti kazanan katılımcıya ulaştırılacaktır)

4 (dört) kişiye orijinal DVD film:     Burn After Reading
                                               Karanlıktakiler
                                               Tatil Kitabı
                                             The Diving Bell and the Butterfly
5 (beş) kişiye orijinal VCD film:      Bahtı Kara
                                               Ocean’s Twelve
                                               Öldür Beni
                                               Spirit
                                               The Onion Movie

0 yorum: