29 Aralık 2008

Kızılmaske Filminin Devamı Avustralya’da Çekilecek


Mor, dar kostümlü kahramanın hayranlarını sevindiren haber: Kızılmaske geri dönüyor! Avustralyalı film yapımcıları 15 Aralık’ta 1996 yapımı ‘Kızılmaske’ filminin devamını çekme hakkını güvenceye aldıklarını açıkladı. Başrolünde Billy Zane’in oynadığı önceki filmde, maskeli kahraman vahşi ormandaki merkezinde kötülere karşı mücadele ediyordu.

87 milyon dolar bütçeyle çekileceği düşünülen son uyarlamanın senaristi Tim Boyle, Kızılmaske’yi anlamlandıracak baba-oğul ilişkisini odaklanılacağını ve film setinin önüzmüzdeki günlerde kaderiyle baş başa kalacağını açıkladı.

İlk Kızılmaske filminin yapımcılarından da olan Bruce Sherlock, yeni filmin karma revizyonlarla ve öncekinin üzerinde geliştirmeler yapılarak dikkat çekecek bir film yapacaklarını belirtti.

Gişe rekorları kıran bir film yapacaklarını belirten Sherlock, ayrıca yapımcılarının film çekme haklarını kazandığı Sydney’de basına yaptığı açıklamada, “Dünya çapındaki Kızılmaske hayranlarını heyecanlandıracak bazı süprizler var.” dedi.

Tamamı Avustralya’da çekilecek olan filmin yapım setinin 6 ila 9 ay içinde kurulacağını söyleyen Sharlock, Film için Avustralyalı ve Amerikalı yetenekli oyuncularla görüştüklerini ancak isimleri henüz açıklamayacağını da sözlerine ekledi.

0 yorum: